Limburg - Nieuws - Regio - Lokaal - Vakantie - Uittips - Stuur je bericht met foto: info@limburgnieuws.be

zaterdag 25 juni 2022

Media: K3 ontvangt gouden plaat voor album Waterval (21 februari 2022)

Hanne, Marthe en Julia van K3 hebben een gouden plaat ontvangen voor hun album Waterval. Het is hun eerste gouden plaat in deze nieuwe formatie. Twee maanden na de release van de single Waterval is het liedje ook nog zeven miljoen keer gestreamd, is het album twaalf miljoen keer gestreamd en is de clip op YouTube meer dan vijf miljoen keer bekeken.

De gouden plaat is voor de verkoop van meer dan 40.000 exemplaren van het album Waterval. "Het bewijst opnieuw dat K3 na ruim twintig jaar nog altijd succesvol is in Nederland en Vlaanderen. Ook online is K3 met hun laatste album, single en videoclip populair."

Intussen zijn Julia, Hanne en Marthe druk aan het repeteren voor hun eerste shows samen. Die 'Kom erbij' tour start binnen twee weken, op 4 maart, in Hasselt en loopt dan eerst door Vlaanderen en in het najaar door Nederland.

Inmiddels zijn de optredens in Hasselt helemaal uitverkocht en loopt de verkoop voor de andere locaties als een sneltrein. Tickets en info: studio100.com/showsK3 ontvangt gouden plaat voor album Waterval
Foto: Studio 100

Bekijk alle artikels uit Media