Limburg - Nieuws - Regio - Lokaal - Vakantie - Uittips - Stuur je bericht met foto: info@limburgnieuws.be

zaterdag 13 augustus 2022

Maasmechelen: Maxi Zoo Maasmechelen (3 maart 2021)

In 2021 opent Maxi Zoo 4 nieuwe Belgische winkels – waarvan de eerste al geopend is in Maasmechelen – en een webshop. "In deze 4 nieuwe vestigingen wordt winkelen een belevenis die perfect past bij ons engagement. Daarnaast zetten we volop in op onze digitale transformatie, door klanten binnenkort de kans te geven om onze producten online te bestellen. Binnenkort vinden alle klanten in België dus een Maxi Zoo in hun buurt. In deze uitdagende tijden blijven we uiteraard in al onze winkelpunten werken aan de beste veiligheid en hygiëne om onze klanten een aangename winkelervaring te bieden", zegt François Valdivieso, CEO van Maxi Zoo.

Maxi Zoo maakt deel uit van de Fressnapf Group, de Europese marktleider in producten voor huisdieren. Verspreid over Europa telt de Fressnapf Group meer dan 1.500 winkels, waarvan 44 in België.

Maxi Zoo biedt een kwalitatief assortiment voeding, snacks, leuke speeltjes, gezellige slaapplekjes, verzorgingsproducten en accessoires voor huisdieren met pootjes, vleugels en vinnen.


Foto: Maxi Zoo

Nieuwe winkel: Maxi Zoo Maasmechelen, Koninginnelaan 147 te 3630 Maasmechelen

Bekijk alle artikels uit Maasmechelen