Stuur je tekst met foto: info@limburgnieuws.be

donderdag 30 november 2023

Maaseik: Bronzen Eikenblad Maaseik is dit jaar een zitbank voor alle ondernemers en inwoners (17 juni 2022)

Om het ondernemerschap in Maaseik in de kijker te zetten, reikt Unizo Maaseik elk jaar een Bronzen Eikenblad uit. Dit jaar is er gekozen om alle ondernemers te eren voor hun inspanningen, zeker tijdens en na de coronaperiode. Het Bronzen Eikenblad is een heus kunstwerk geworden waar elke inwoner van Maaseik van kan genieten: Een zitbank, gepimpt met tal van Eikenbladen.

"De bank zullen we op een gepast tijdstip installeren op de Markt in Maaseik. Hiermee willen we het ondernemerschap in Maaseik -van Dorne tot Aldeneik- vieren en alle ondernemers in de kijker zetten voor hun veerkracht en creativiteit", zegt Stan Van Dinter, ontwerper van het kunstwerk.

Eric Deckers, toenmalig voorzitter van Unizo Maaseik, was in 2007 de bedenker en bezieler van de Maaseiker ondernemersprijs. Begin 2015 verliet hij het bestuur, maar zat nog één keer de jury van zijn geesteskind voor. Sindsdien volgt de fiere stichter het gebeuren vanuit de coulissen.Het Bronzen Eikenblad is dit jaar een heus kunstwerk waar elke inwoner van Maaseik van kan genieten
Foto: Unizo

Bekijk alle artikels uit Maaseik