zaterdag 15 juni 2024

Maaseik: Vakantie in Limburg (10 januari 2022)

Een daguitstap of graag graag iets langer genieten in Limburg? Dan ben je bij Limburg Campings beslist aan het goede adres. Ontdek de schoonheid van Belgisch Limburg. Met drie comfortabele campings staat Limburg Campings garant voor een onvergetelijke vakantie of daguitstap voor het hele gezin.

Recreatieoord Wilhelm Tell (5 sterren camping) in Oudsbergen / Opglabbeek: Ruime camping, grote buitenspeeltuin met zandbak en in de zomermaanden beleef je fun in het Waterparadijs met golfslagbad, stroomversnelling, waterglijbaan, waterspeeltuin en binnenbad met whirlpool. Er is ook een binnenzwembad, whirlpool,...

Verhuur van vakantieappartementen, Glamping en chalets, er zijn gezellige terrasjes, fietscafé met heerlijke gerechten, infobalie, feestzalen,... Veel fiets- en wandelmogelijkheden in de directe omgeving.

Camping Zavelbos en de directe omgeving in Opoeteren / Maaseik is de ideale camping voor kampeerders en bezoekers die van rust houden. Toeristen die willen kamperen in het groen komen hier ruimschoots aan hun trekken. Gelegen op wandelafstand van de Oudsberg.

Camping De Binnenvaart in Houthalen-Helchteren is de ideale camping om te onthaasten en comfortabel te kamperen. Op de camping: Jaarplaatsen, seizoensplaatsen, toeristenplaatsen, Glamping,... Gelegen aan een plas van 20 ha met zelfs een strand. Veel fiets- en wandelmogelijkheden. Ook de ideale stopplaats voor paard en ruiter.


Welkom in Limburg!

INFO
Kijk ook eens op de Facebookpagina: Limburg Campings
https://www.limburgcampings.be


Bekijk alle artikels uit Maaseik