zondag 14 april 2024

Lummen: Energiemarkt op 29 november in Lummen (22 november 2023)

In samenwerking met Wonen in West-Limburg (WWL) en het Energiehuis Limburg, nodigen de gemeenten Lummen, Herk-de-Stad en Halen alle inwoners uit om deel te nemen aan de Energiemarkt. Deze vindt plaats op woensdag 29 november in GCOC Oosterhof en is te bezoeken van 14u tot 17u en van 18u tot 22u.

Tijdens de markt krijgen alle deelnemers advies over premies en leningen bij energetische renovaties, en de mogelijkheid om een energieleveranciersvergelijking te laten uitvoeren.

Schepen Wim Vangeel: "De Energiemarkt biedt onze inwoners de kans om op één plek waardevol advies te krijgen over energiebesparende maatregelen. Het is een unieke gelegenheid om meer te weten te komen over premies, leningen en de mogelijkheid om je energieleverancier te vergelijken. Het is een collectieve inspanning om onze gemeenschap energie-efficiënter te maken en onze inwoners hierin te ondersteunen."

"Iedereen mag gratis deelnemen aan de energiemarkt, maar bevestig je aanwezigheid via: http://www.lummen.be/energiemarkt. Lummen, Herk-de-Stad en stad Halen, samen met Wonen in West-Limburg en het Energiehuis Limburg, kijken ernaar uit om hun inwoners te verwelkomen op deze informatieve en praktische Energiemarkt."


Bekijk alle artikels uit Lummen