Stuur je bericht met foto: info@limburgnieuws.be

vrijdag 22 september 2023

Lummen: Zomerkriebels met Camille (22 juni 2022)

Op 26 juni viert Lummen de start van de zomer met Zomerkriebels. Op zondag 26 juni 2022 staat Camille Dhont op het podium. Er is heel wat randanimatie voorzien voor jong en oud en de toegang voor Zomerkriebels is gratis.

Schepen Dirk Snyers: "We hebben drie jaar lang moeten wachten op een nieuwe editie, en eindelijk mogen we weer. Met alle artiesten die zondag op het gemeenteplein zullen optreden, met als kers op de taart, Camille Dhont belooft het echt een knaller van een editie te worden. Wij zijn zeer tevreden dat ons Lummens zomerfeest weer kan doorgaan en de Lummenaren op een gezellige namiddag weer kan samen brengen in het centrum van onze gemeente."

Van donderdag 23 tot en met zondag 26 juni is het braderie in Lummen-centrum.

De aftrap van Zomerkriebels wordt 26 juni gegeven om 13 uur met optredens van de Stedelijke Academie voor Muziek, Woord en Dans – afdeling Lummen en balletschool Harlekijn. Daarna zorgt (15 uur) Festeyn voor de nodige ambiance, om 17 uur is het de beurt aan de Ketnetband. Coverband Funky D volgt vanaf 18.15 uur. Het optreden van Camille Dhont start rond 21 uur.

De Lummense Zomerkriebels is een organisatie van gemeente Lummen in samenwerking met Vlaanderen Feest.
Bekijk alle artikels uit Lummen