Limburg - Nieuws - Regio - Lokaal - Vakantie - Uittips - Stuur je bericht met foto: info@limburgnieuws.be

donderdag 30 juni 2022

Lummen: Wensboom vervult kerstwens van kinderen uit kwetsbare gezinnen (8 december 2021)

De gemeente Lummen laat voor het tweede jaar op rij wensen uitkomen met de wensboomactie. Kinderen uit kwetsbare gezinnen konden hun wens bezorgen aan de sociale dienst van de gemeente. Alle wensen worden op 8 december in de boom gehangen aan het onthaal van het Administratief Centrum.

"Voor sommige gezinnen is het niet altijd even evident om cadeautjes te kopen. Daarom lanceerden we de wensboomactie. Op die manier kunnen kinderen uit gezinnen die het momenteel financieel wat moeilijker hebben, toch een leuk kerstcadeau ontvangen", zegt schepen Heidi Lamotte.

Wie de kerstwens van een kind wil vervullen, kan een wens uit de wensboom komen plukken tot 14 december. Wees er snel bij want vorig jaar was de boom in een mum van tijd leeg."

De kostprijs van een wens bedraagt nooit meer dan 25 euro. Cadeautjes kunnen tot 20 december worden binnengebracht. Daarna bezorgen de medewerkers van de sociale dienst alle cadeautjes aan de kindjes die een wens instuurden. Alle wensen zijn naamloos en de schenkers blijven anoniem. De boom is te vinden aan het onthaal van het Administratief Centrum en bereikbaar tijdens de openingsuren.Foto Schepen Heidi Lamotte bij de wensboom

Bekijk alle artikels uit Lummen