Limburg - Nieuws - Regio - Lokaal - Vakantie - Uittips - Stuur je bericht met foto: info@limburgnieuws.be

vrijdag 19 augustus 2022

Lummen: Flexorius start nieuw hoofdstuk in eigentijds kantoor (20 september 2021)

Flexorius is begonnen aan een nieuw hoofdstuk. Het team heeft het huurpand in Herk-de-Stad verlaten en neemt een frisse start in een nieuwbouw te Lummen. "Een eigentijds kantoor waar voldoende ruimte is om te groeien", vertellen Katrien Vanrusselt en Bert van Aerschot en Katrien Vanrusselt, drijvende krachten achter HR-adviesbureau Flexorius.

Met de centrale ligging is het kantoor vlot bereikbaar voor klanten uit Limburg, Vlaams-Brabant en Antwerpen. "De ideale uitvalsbasis om ondernemingen te ondersteunen. Als startende ondernemer merkte ik dat ik niet alleen was in mijn frustraties met HR. Heel wat bedrijven, startend of groeiend, worstelden hiermee. Daarom leggen we met Flexorius de focus op human capital. We willen bedrijven helpen met hun menselijk beleid, zodat zij zich kunnen focussen op hun core business."

"Vandaag zijn we een trots team met meer dan 10 Flexorianen. En we blijven op zoek naar nieuwe collega's."Bert van Aerschot en Katrien Vanrusselt, drijvende krachten achter HR-adviesbureau Flexorius, openen de deur van hun kantoor in Lummen.
Het moderne en ruime kantoor biedt ruimte aan een groeiend team en is de geschikte locatie voor interessante opleidingen.

https://www.limburgnieuws.be/

Bekijk alle artikels uit Lummen