Limburg - Nieuws - Regio - Lokaal - Vakantie - Uittips - Stuur je bericht met foto: info@limburgnieuws.be

zaterdag 25 juni 2022

Lommel: Vanaf zondag 19 juni opnieuw Teutenmarkt op het Lommelse dorpsplein (9 juni 2022)

De gekende zondagse Teutenmarkt zal vanaf zondag 19 juni opnieuw doorgaan. "De kogel is inderdaad door de kerk", zegt burgemeester Nijs. "Het vinden van een nieuwe organisator voor onze Teutenmarkt was geen gemakkelijke opdracht. Maar na een uitgebreide zoektocht hebben we een overeenkomst afgesloten met het familiebedrijf Timmermans Evenementen uit Hapert. Ze zijn een professionele onderneming in het organiseren van tweedehandsmarkten."

De locatie is het dorpsplein (Marktplein / Dorp) en ook de periode en het begin- en einduur van de markt blijven ongewijzigd: van 8u tot 16.30u. Van leuke hebbedingen en vintage tot dat ene stuk dat je nog mist in je verzameling.

Burgemeester Bob Nijs: "Ik wil de vorige organisator, Luc Van Dyck en het Middencomiteit, nogmaals bedanken voor hun inzet van al die jaren. Zij stonden als vereniging sinds 2014 telkens voor dag en dauw paraat op zondag. Voor het Lommelse toerisme en voor onze horeca is de Teutenmarkt immers een belangrijk evenement. Samen met de marktkramers, de inwoners en de toeristen kijken we alvast uit naar de heropstart op zondag 19 juni."Vanaf zondag 19 juni opnieuw Teutenmarkt op het Lommelse dorpsplein Lommel
Foto: Communicatie Lommel

Bekijk alle artikels uit Lommel