Limburg - Nieuws - Regio - Lokaal - Vakantie - Uittips

zaterdag 27 november 2021

Lommel: Bruisend Lommel verrast klanten met leuke geschenken (18 november 2021)

Voor hun najaarsactie komt Bruisend Lommel, de handelaars- en horecavereniging van het Lommelse centrum en de singels, verrassend uit de hoek. "We willen onze klanten graag bedanken om lokaal te kopen", reageert schepen Johan Bosmans. Er worden chocoladepakketten, biermanden en bloemen uitgedeeld. Daarnaast kan je bij de deelnemende handelaars en horeca een kraslot krassen. Heb je gewonnen? Dan kan je direct je flesje cava kraken.

Vanaf vandaag tot en met aanstaande zondag deelt Bruisend Lommel, in de winkelstraten en aan de singels, 60 geschenken uit. "In Lommel hebben we een zeer trouw publiek en met deze actie willen we hen extra bedanken om de lokale economie te ondersteunen, zeker in deze tijden van economische globalisering."

Ook burgemeester Bob Nijs helpt mee. "Elke consument vindt het fijn om in een winkelstraat waar veel te beleven is rond te wandelen. Door zelf lokaal te kopen zorgen onze bewoners er mee voor dat onze stad een gezellige plek is om te vertoeven."

De spontane geschenken doen het goed. Anouck Geenen woont in Balen en werkt in Lommel. Voor haar is Lommel the place to be om te shoppen. "Ik ben aangenaam verrast door deze actie en de mooie bloemen."

Vanuit Neerpelt zakken moeder en dochter Geens regelmatig af naar Lommel. "We komen hier voor de gezelligheid en het ruime aanbod. Bovendien is het lekker dichtbij. Vandaag verrast worden met chocolaatjes vinden we superleuk."

Uit Peer komt Hilde Davids , zij shopt regelmatig in Lommel en gaat vandaag naar huis met een mooi boeket. "Heel gezellig en betaalbaar shoppen."


Nog tot en met zondag worden consumenten verrast in de winkelstraten en op de singels. Koop je in de deelnemende handelszaken of horeca, dan ga je misschien naar huis met een fles cava.
Foto: Bruisend Lommel

Bekijk alle artikels uit Lommel