dinsdag 19 oktober 2021

Lommel: Twee elektrische deelwagens voor inwoners van Lommel (18 september 2021)

Lommel start met autodelen: een groen en goedkoop alternatief voor privéwagens. Het stadsbestuur stelt daarvoor twee elektrische deelwagens ter beschikking. Lommelaars kunnen de wagens reserveren wanneer zij hem nodig hebben en betalen enkel voor de tijdsduur en het aantal gereden kilometers.

Stad Lommel stelt twee 100% elektrische wagens ter beschikking. De wagens staan op parking stadhuis 2 (Klachtloopstraat). De wagens reserveren kan via de gratis smartphone app SHARE mobility van Share4Mobility. De deuren ontgrendelen gebeurt ook via de app.

De app wordt gekoppeld aan een kredietkaart. Er zijn geen abonnementskosten aan verbonden. De gebruiker betaalt enkel 4 euro per uur en 0.20 euro per kilometer. Indien hij de auto 24 uur gebruikt, dan betaalt hij 29 euro en 0.20 euro per kilometer.Lommel start met autodelen: een groen en goedkoop alternatief voor privéwagens. Het stadsbestuur stelt daarvoor twee elektrische deelwagens ter beschikking. Lommelaars kunnen de wagens reserveren wanneer zij hem nodig hebben en betalen enkel voor de tijdsduur en het aantal gereden kilometers.
Foto: Communicatie Lommel

Bekijk alle artikels uit Lommel