Het aantal corona-besmettingen in en rond Oudsbergen neemt fors toe

woensdag 20 oktober 2021

Lommel: Nieuwe sporthal in gebruik genomen (9 augustus 2021)

De uitbreiding van sporthal De Soeverein is klaar. De nieuwe sporthal met parketvloer is ruim 1000 m² en kan gebruikt worden voor verschillende sporten, zowel voor trainingen als wedstrijden zonder of met beperkt publiek.

De sporthal aan stedelijk sportcentrum De Soeverein werd uitgebreid met een nieuwbouw. "De Lommelse basketbalclub trainde er afgelopen week. De hal is ook geschikt voor zaalvoetbal, handbal, volleybal, badminton en heel wat andere sporten", reageren burgemeester Bob Nijs en schepen Dirk Vanderhoydonks.

Schepen Sophie Loots: "De bouwwerken zijn vlot verlopen en werden ruimschoots binnen de vooropgestelde termijn afgerond. Nu staan de aanleg van de parking en de omgeving op het programma. In de inkom van de nieuwe sporthal komt nog een kunstwerk van de Lommelse kunstenaar Manu Bloemen."

De sporthal werd ontworpen door M10 Architecten uit Lille. Aannemer Driesen nv uit Pelt voert de werken uit. De totale kostprijs: 1.200.000 euro, exclusief BTW.De uitbreiding van sporthal De Soeverein is klaar
Foto: Communicatie stad Lommel

Bekijk alle artikels uit Lommel