woensdag 27 januari 2021

Lommel: BoslandTrail veilt unieke scanbanners voor De Warmste Week (27 november 2020)

Na een overweldigende derde editie van BoslandTrail, die volledig coronaproof werd georganiseerd, met 30 dagen trailplezier, doet VZW BoslandTrail mee aan De Warmste Week.

De editie van 2020 zal voor BoslandTrail de geschiedenisboeken ingaan als de zwaarste editie tot op heden. De deelnemers van BoslandTrail: 100km door Bosland kregen de eerste uren van hun avontuur bakken regen over zich. Ook de deelnemers van BoslandTrail: 50km door Bosland kregen in de loop van de maand oktober vaak regen op hun pad. Het hernieuwde en volledig coronaproof concept zorgde ervoor dat de duizenden trailers konden starten op verschillende startplaatsen en dat 30 dagen lang. Dankzij de grote scanbanners met QR-code konden de deelnemers aan tijdsregistratie doen.

VZW BoslandTrail zal deze uniek exemplaren nu veilen voor De Warmste Week. Vanaf vandaag zal er op de FB-pagina geboden kunnen worden voor 6 verschillende scanbanners, van 2m x 1m groot. Voor deelnemers en sympathisanten een uniek aandenken aan de editie 2020 van BoslandTrail.

"De goede doelen die we kozen zijn rechtstreeks of onrechtstreeks betrokken bij de organisatie van BoslandTrail. Zo zal de opbrengst gaan naar Sint-Oda, 't Fierkant, Natuurpunt, Campus Helix, VZW Still Standing 11.11.11", zegt Jan Cornelissen van VZW BoslandTrail.


Bekijk alle artikels uit Lommel