Stuur je artikel met foto: info@limburgnieuws.be --

zaterdag 28 november 2020

Lommel: Elke dag 250 flessen cava (4 oktober 2020)

Bruisend Lommel, de handelaars- en horecavereniging van het Lommelse centrum organiseren de week van de klant. Met krasloten kunnen elke dag 250 klanten een fles cava winnen. De actie duurt tot en met zaterdag 10 oktober.

Afgelopen week gingen een team info en een team cava in Lommel op pad om de bijna 300 leden van Bruisend Lommel in te lichten over deze actie en de nodige actiematerialen te bezorgen. Elke uitbater kreeg naast 6 flessen cava ook een stapel niet-winnende krasloten, 6 winnende cava-krasloten en voor de geïnteresseerden ook winnende cadeautje van de zaak-krasloten.

Van zaterdag 3 oktober tot en met zaterdag 10 oktober krijgt elke consument bij aankoop een kraslotje. Verschijnt de fles cava? Dan wordt deze direct overhandigd aan de gelukkige winnaar. Voor de winnaars van het cadeautje van de zaak voorziet de deelnemende zaak zelf een presentje, dat kan een cadeaubon, sjaaltje of leuk hebbedingetje zijn, maar evengoed een tas koffie of magnum fles bier in de horeca.

"Wij hadden vandaag alvast 2 zeer blije winnaars", reageert Jana Linsingh van de Pimkie, "want wij geven naast de fles cava, ook dagelijks een pakketje met leuke spulletjes van Pimkie weg als cadeautje van de zaak. Heerlijk om die blije gezichten te zien bij onze klanten."

Ook Elke Aerts van Modena Schoenmode kon al een klant blij maken met een fles cava.

"Een gepersonaliseerde fles cava van Bruisend Lommel valt bij iedereen wel in de smaak", aldus Isabel Heynssens van Bruisend Lommel.
Bekijk alle artikels uit Lommel