Stuur je artikel met foto: info@limburgnieuws.be --

zaterdag 28 november 2020

Lommel: Sommelier van het jaar Sanne Dirx opent cultuurbar in Lommel (10 augustus 2020)

Sanne Dirx - Sommelier van het Jaar 2019 - opent dit najaar haar cultuurbar in Lommel. De bar zal gelegen zijn in de nieuwe infrastructuur van Cultuurcentrum De Adelberg, die naast een gezellige foyer tevens een voor Noord-Limburg unieke tentoonstellingsgalerij en kleine polyvalente zaal bevat. Het stadsbestuur van Lommel bereikte eind juli een akkoord met Sanne over de concessie.

Sanne zal met haar bijzondere wijnkennis focussen op een aanbod van betaalbare en kwalitatieve wijnen, een uitgebreide bierkaart en toffe fingerfoods. Hierbij werkt ze ook met lokale producten. Tevens zal ze regelmatig degustaties, proeverijen en private tastings organiseren. In samenwerking met het cultuurcentrum wordt bij de opening een extra programmatie voorgesteld in de nieuwe Kleine zaal en foyer, met onder andere gezellige after work- en aperitiefvoorstellingen.

Zowel het stadsbestuur als het cultuurcentrum zijn opgetogen over de samenwerking. "In een gezellig kader en met een uitstekende service, is de bar niet alleen een uitbreiding van een gezellig cultureel avondje uit. Vermits de cultuurbar ruim geopend en voor iedereen toegankelijk is, wordt het een trendy plaats in het centrum Lommel."

De cultuurbar opent rond eind oktober, samen met de vernieuwde infrastructuur van De Adelberg. De Lommelse kunstenaar en fotograaf Manu Bloemen presenteert dat weekend tevens zijn nieuwste werk in de expo Silica.
Verbouwing CC De Adelberg Lommel

Bekijk alle artikels uit Lommel