Stuur je artikel met foto: info@limburgnieuws.be

donderdag 24 september 2020

Lommel: 126 winnaars mogen voor 6720 euro aan bonnen opsouperen in Lommel (4 augustus 2020)

Op 11 mei lanceerde Bruisend Lommel, de handelaarsvereniging van het centrum en de singel, een actie waarbij klanten hun aankoopbedrag in cadeaubonnen konden terugwinnen. Bij de opening van de horeca, werd de actie omgevormd en konden klanten ipv cadeaubonnen, café en restaurantbonnen winnen. Er werd gretig gekocht en deelgenomen aan de wedstrijd. 6050 mensen waagden hun kans, 70 winnaars kwamen uit de bus.

Parallel hiermee liep een actie op Facebook waarbij men bij het aanpassen van het profielkader een café- en of restaurantbon in de wacht kon slepen. "Fier zijn om in Lommel te shoppen, daar draaide het om in deze wedstrijd, ook hier konden 56 winnaars hun bon ophalen en direct gebruiken in de Lommelse horeca."

Nadine Swieter is één van de 126 gelukkige winnaars. Samen met haar nicht komt ze wekelijks shoppen in Lommel. "Ik ben heel blij met mijn 2 cafébonnen. Wij komen elke week naar hier, want wij vinden in Lommel alles wat we nodig hebben."

Ook Christa Hesemans viel in de prijzen. Zij paste haar profielfoto op Facebook aan. "Ik ben een grote hondenliefhebber en zette de profielkader rond het snoetje van Tara, mijn hond. Wij shoppen gewoonlijk in Lommel en zijn altijd in om een prijsje te winnen."

In totaal werden 70 cadeaubonnen uitgedeeld (met een waarde tussen de 5 en 150 euro), 91 restaurantbonnen ter waarde van 30 euro en 124 cafébonnen ter waarde van 10 euro.

Bruisend Lommel brainstormt momenteel over een soortgelijke actie in het najaar.Bekijk alle artikels uit Lommel