Stuur je artikel met foto: info@limburgnieuws.be

donderdag 24 september 2020

Lommel: The Empty Shop in Lommel geeft kledij een tweede leven (13 december 2019)

Een lege winkel helemaal laten vullen met gedoneerde kleding, om deze vervolgens terug uit te verkopen ten voordele van Inloopcentrum Compagnie en Co in Lommel en streekfonds Een hart voor Limburg. Dat is wat de Lommelse An-Sofie Maes en Loes Mispoulier doen met de Empty Shop in Lommel van zaterdag 14 december tot en met 31 december 2019 in de Kerkstraat in Lommel.

Een mooie rok waar je eigenlijk niet langer in past, een chique pak waarin je je niet goed voelt, een prachtig paar schoenen waarmee je de overkant van de straat niet haaltÂ… We hebben allemaal wel mooie kledingstukken in de kast liggen die we nooit dragen. The Empty Shop nodigt je uit om die stukken een nieuw leven te geven.

Op 13 december opent de Empty Shop officieel zijn deuren op de opening night. "Onze Lommelse modellen showen de mooiste stukken uit de shop in een heuse modeshow en vanaf dan is alles te koop. We ontvingen ontzettend veel kleding van mensen die ons project een warm hart toe dragen. Vaak erg mooie stukken", zegt An-Sofie Maes.

Van vrouwenkleding, tot kinderkleding en zelfs de mooiste mannenoutfits. "We willen in deze eindejaarsperiode een mooi bedrag bijeen verzamelen voor onze goede doelen."

De Empty Shop vond onderdak in de pop-up Puur Lommels in de Kerkstraat 25 (vroeger Esprit).


Bekijk alle artikels uit Lommel