Limburg - Nieuws - Regio - Lokaal - Vakantie - Uittips - Stuur je bericht met foto: info@limburgnieuws.be

zaterdag 25 juni 2022

In Limburg: Save the date in graffiti op buitenmuur Unizo Limburg (14 juni 2022)

Traditiegetrouw organiseert UNIZO Limburg elk najaar het Feest van de Ondernemer, dit jaar op vrijdag 7 oktober. Na 2 uitgestelde edities door corona pakt de werkgeversorganisatie uit met een originele save the date: op de voorgevel van hun kantoorgebouw in de Maastrichtersteenweg liet UNIZO Limburg de save the date in graffiti aanbrengen.

"Een speelse knipoog die meteen het thema van dit jaar verklapt. We gaan voor een feest met een hoog festivalgehalte op vrijdag 7 oktober", zegt Ingrid Nenczl, marketing- en communicatiemanager van UNIZO Limburg.

Met haar save the date zet UNIZO Limburg alvast de toon. "We strikten Hasselaar Jan Rosius, die onder de naam Deejoohcee al ruim 25 jaar actief is als graffiti-artiest. Hij maakte een groot kunstwerk aan de ingang van het UNIZO Limburg-gebouw aan de Maastrichtersteenweg. Dit alles werd ook gefilmd. In het filmpje zie je hoe de graffiti 's nachts in het geheim wordt aangebracht. Wanneer het kunstwerk volledig klaar is en de graffiti-artiest de kap van zijn hoody afdoet, zie je dat het gedelegeerd bestuurder Bart Lodewyckx is die de graffiti aanbracht."

Het Hasseltse productiehuis Viewz voerde de videoproductie uit met zaakvoerders Jeroen Gerets als regisseur en Levi Heymans als camera-operator.


Van links naar rechts: Jeroen Gerets (Viewz), Ingrid Nenczl (UNIZO Limburg), Bart Lodewyckx (UNIZO Limburg) en Levi Heymans (Viewz)
Foto: Unizo Limburg

Bekijk alle artikels uit In Limburg