vrijdag 18 juni 2021

In Limburg: Drie nieuwe beachterreinen op Sportpark De Soeverein (19 mei 2021)

Liefhebbers van beachvolleybal kunnen zich uitleven op de nieuwe beachterreinen van Sportpark De Soeverein. De drie terreinen zijn gelegen tussen de speeltuin en de atletiekpiste. Voor de realisatie van de beachterreinen werkte Stad Lommel samen met de Lommelse Volleybalclub (LOVOC).

Bestuur en leden van LOVOC zijn in de wolken. Voorzitter Giel van Doren: "We hebben de velden meteen in gebruik genomen voor stages, trainingen en sportdagen. De reacties zijn heel positief. Beachvolleybal is een leuke buitensport, ideaal tijdens deze coronacrisis. We zien het als een aanvulling op ons zaalprogramma die het mogelijk maakt ons seizoen langer te laten doorlopen."

Burgemeester Bob Nijs: "Ik ben heel tevreden met deze uitbreiding van de Lommelse sportinfrastructuur. Ook de bouw van de nieuwe stedelijke sporthal schiet goed op. Daar creëren we 1000 m² extra ruimte voor indoorsporten."

De beachterreinen zijn toegankelijk voor alle inwoners en bezoekers. Reserveren is aangewezen. Dat kan via http://www.lommel.be/beach
De terreinen zijn beschikbaar van 8 uur tot zonsondergang, maar nooit later dan 22 uur.De nieuwe beachterreinen op Sportpark De Soeverein zijn meteen een succes
Foto: Communicatie stad Lommel

Bekijk alle artikels uit In Limburg