Stuur je artikel met foto: info@limburgnieuws.be

donderdag 24 september 2020

In Limburg: Limburger Ludo Geurden nieuwe voorzitter Horeca-Vlaanderen (2 september 2020)

Na enkele maanden uitstel door corona vond vandaag de Algemene Vergadering plaats, waarbij onder andere wordt teruggeblikt op het jaar 2019 voor Horeca Vlaanderen. Een belangrijk agendapunt: verkiezing van de nieuwe voorzitter.

Limburgs ondernemer Ludo Geurden neemt de fakkel over van Filip Vanheusden. Tot nu toe was hij al voorzitter van Horeca Limburg en zaakvoerder en eigenaar van boetiekhotel en restaurant Mardaga in As.

Ludo Geurden: "Ik ben vereerd de positie van voorzitter te mogen opnemen en zal er volop voor gaan om alle horecaondernemers uit deze crisis te krijgen. Ik wil Filip Vanheusden bedanken voor zijn goede werk. Ik zal er alles aan doen om te zorgen voor continuïteit die hij creëerde, voortgezet wordt, met verwezenlijkingen voor alle kamers van ons huis."

CEO Matthias De Caluwe: "Ik wil uittredend voorzitter Filip Vanheusden hartelijk bedanken voor de fijne samenwerking en alle kansen. En een grote welkom aan onze nieuwe voorzitter Ludo Geurden. Ik kijk uit naar fijne jaren samen, waarin we samen de horeca uit de coronacrisis zullen hijsen. Vandaag was een speciale dag voor onze federatie. We hebben teruggeblikt op een 2019 jaar met goede resultaten, en kijken energievol uit naar de komende periode waarin we alle kamers van ons huis mee uit de crisis zullen sleuren."Bekijk alle artikels uit In Limburg