zaterdag 15 juni 2024

Leopoldsburg: Ticketverkoop Liberation Garden gaat van start (7 april 2023)

Op 6 mei 2023 opent Liberation Garden officieel de deuren. Het belevingsmuseum met als thema's garnizoensstad Leopoldsburg, WO II en operatie Market Garden zal vanaf die dag dagelijks geopend zijn van 10 uur tot 17 uur, behalve op maandag.

Vanaf nu kan iedereen zijn tickets boeken voor een bezoek aan Liberation Garden. Ook om het museum tijdens het openingsweekend te kunnen bezoeken, hebben bezoekers een ticket nodig.

Tegelijk werd een heel nieuwe website gelanceerd. Daar waar de vorige website eerder een projectwebsite was die het concept van Liberation Garden weergaf, is de nieuwe website helemaal ontworpen in de huisstijl van Liberation Garden en kunnen de bezoekers er ook alle praktische informatie en ticketverkoop terugvinden.

Voor inwoners van Leopoldsburg bestond er al een voordeeltarief, maar het gemeentebestuur heeft beslist om dat tot het einde van 2023 nog te verlagen. Inwoners van Leopoldsburg betalen dit jaar 6 euro per volwassene en 3 euro per kind (6 – 18 jaar). Om van dit tarief gebruik te kunnen maken, hebben ze wel een Vriendenpas nodig die ze kunnen afhalen aan de balie van het cultuurcentrum. Dankzij deze Vriendenpas kunnen zij ook in het CC tickets boeken en workshops volgen tegen een vriendenprijsje.

INFO
Koningin Louisa-Marialaan 2
3970 Leopoldsburg
tel: +32 11 29 38 00
https://liberationgarden.be/Bekijk alle artikels uit Leopoldsburg