maandag 18 januari 2021

Leopoldsburg: VillaVip zet eerste stappen in Limburg en start nieuwe woning in Leopoldsburg (1 juli 2020)

VillaVip zet haar eerste passen in Limburg en start begin 2021 met de bouw van een nieuwe woning in de Heidestraat (Heppen) te Leopoldsburg. Het concept van een kleinschalige warme thuis voor mensen met een beperking werd reeds eerder enthousiast ontvangen in Limburg.

"Een VillaVip is een hedendaagse, fijne en kleinschalige woning waar 10 volwassenen met een beperking samenwonen met een zorgkoppel. In een VillaVip is het in de eerste plaats gezellig vertoeven. De bewoners leven er volgens hun eigen ritme, interesses en passies. Samen met het zorgkoppel bouwen ze er aan een gezellige thuis. Persoonlijke aandacht en veel liefde staan centraal in elke woning."

Voor de nieuwe woning in Heppen, zoekt VillaVip toppers uit de zorg met een groot hart voor mensen met een beperking en een flinke dosis ondernemingszin. Als inwonend zorgkoppel zullen zij instaan voor de zorg en ondersteuning voor 10 bewoners.

Wie interesse heeft om als zorgkoppel bij VillaVip aan de slag te gaan, is van harte welkom op het infomoment (op afspraak) van zaterdag 4 juli in het cultuurcentrum te Leopoldsburg.
Info: 0474/95.17.48.

www.villavip.be


Bekijk alle artikels uit Leopoldsburg