Limburg - Nieuws - Regio - Lokaal - Vakantie - Uittips - Stuur je bericht met foto: info@limburgnieuws.be

dinsdag 9 augustus 2022

Lanaken: Uitvaartzorg Roger Barthels uit Lanaken neemt nieuwe aula in gebruik (21 juni 2021)

Uitvaartzorg Roger Barthels, partner van uitvaartspecialist DELA, kan van zodra de coronamaatregelen het toelaten, tot 100 personen ontvangen voor serene en persoonlijke uitvaartceremonies in de gloednieuwe aula. De uitvaartondernemer met 70 jaar ervaring is daarmee de enige in Lanaken met die faciliteiten. De aula is ook uitgerust met alle moderne en audiovisuele apparatuur voor het streamen en opnemen van de plechtigheden voor personen die niet aanwezig kunnen zijn.

"Onze nieuwe aula geeft ons nog meer mogelijkheden", zegt Veerle Sandhövel, uitvaartondernemer bij Uitvaartzorg Roger Barthels. "We zullen – na de versoepeling van de coronaregels – tot 100 personen op een aangename manier kunnen ontvangen. Uiteraard blijven we ook uitvaarten organiseren in andere settings."

Zo is Uitvaartzorg Roger Barthels één van de DELA-uitvaartcentra die ook een afscheid met een openluchtceremonie aanbiedt. Dit kan onder meer in de tuin of op het terras bij familie of vrienden van de dierbare overledene. Dit geeft de nabestaanden de kans om in een vertrouwde omgeving en op serene en hoogst persoonlijke manier afscheid te nemen.Foto: Uitvaartzorg Roger Barthels uit Lanaken neemt nieuwe aula in gebruik

Bekijk alle artikels uit Lanaken