Stuur je tekst met foto: info@limburgnieuws.be

maandag 15 juli 2024

Kortessem: Mecona Opglabbeek: Ramen, deuren, rolluiken, poorten en verandabouw (18 november 2018)

Investeren in isolerende ramen/deuren en hoogrendementsglas is investeren in wooncomfort en een energiefactuur die je wel graag ziet. Een woningrenovatie moet je natuurlijk goed plannen. Team MECONA Opglabbeek helpt je graag.

Een concreet voorbeeld: MECONA werd door een gezin uit Neeroeteren gecontacteerd voor een grondige renovatie van hun woning.

Nieuwe ramen
Nieuwe buitendeuren
Nieuwe rolluiken (inbouw en opbouw)
Vliegenramen
Vliegendeur
Binnenafwerking

Het renovatieproject werd volledig door MECONA in handen genomen en netjes afgewerkt. "Alles is goed en correct verlopen. Het resultaat mag iedereen zien", aldus de eigenaars.INFO
MECONA
Voor nieuwbouw en renovatie

Het familiebedrijf MECONA staat al meer dan 50 jaar aan de top in Limburg en Belgiƫ met de productie en de plaatsing van ramen en deuren, veranda's, beglazing, rolluiken, poorten en zonwering. Eveneens gespecialiseerd in binnenafwerking. "Wij doen alles in eigen beheer en produceren unieke raamprofielen in aluminium en PVC voor nieuwbouw en renovatie."

Weg naar Zwartberg 208 te 3660 Opglabbeek
089/85.31.41
089/85.44.59

Voor de laatste nieuwtjes: Volg Mecona op Facebook!

MECONA: RAMEN - DEUREN - VERANDABOUW - ROLLUIKEN - BEGLAZING - POORTEN - VLIEGENDEUREN - VLIEGENRAMEN - BINNENAFWERKING - PERGOLA'S - ZONWERING.

https://www.mecona.be/


Bekijk alle artikels uit Kortessem