Limburg - Nieuws - Regio - Lokaal - Vakantie - Uittips - Stuur je bericht met foto: info@limburgnieuws.be

zaterdag 25 juni 2022

Kinrooi: McDonald's Bree opent de deuren (24 november 2021)

McDonald's opent een nieuwe vestiging in de Limburgse stad Bree. Franchisenemer Frederic Tavernier en zijn team staan te popelen om iedereen te ontvangen in het 100ste McDonald's restaurant van ons land.

Het restaurant heeft een modern interieur en biedt 138 zitplaatsen binnen en 76 op het terras. Bovendien zijn er in het restaurant 4 dubbelzijdige bestelkiosken waarop klanten hun bestelling kunnen doorgeven. Vervolgens kunnen ze aan tafel plaatsnemen. Klanten kunnen er ook terecht voor take-out, in het restaurant zelf of via de dubbele drive. Het restaurant beschikt bovendien over 2 elektrische laadpunten voor auto's en een Play of the future speelruimte waar kinderen zich kunnen uitleven.

Frederic maakt sinds vorig jaar deel uit van de McDonald's familie, toen hij het McDonald's restaurant in Lanaken opende. Na 8 jaar in de mode-industrie gewerkt te hebben en 9 jaar in de autosector, was hij klaar om een nieuwe uitdaging aan te gaan. Nu een jaar later opent hij zijn tweede vestiging in Bree.

"Na een succesvol jaar in het McDonald's restaurant in Lanaken kijk ik er heel erg naar uit om dit nieuwe restaurant te openen met mijn enthousiast team. Ik voel me ook erg vereerd om de 100ste vestiging van McDonald's in Belgiƫ te kunnen openen", benadrukt hij.

In september startte Frederic zijn zoektocht naar 20 vaste medewerkers, 25 studenten en 5 managers.

Burgemeester Liesbeth Van der Auwera van Bree is ook fan. "De komst van McDonald's in Bree maakt iedereen enorm gelukkig. Als burgemeester krijg ik al jaren de vraag wanneer er eindelijk een McDonald's restaurant opent. De opening bevordert de tewerkstelling in onze regio en zet Bree meer dan ooit op de kaart."

Klanten zijn vanaf donderdag 25 november welkom tussen 10 uur en 23 uur. Het restaurant bevindt zich aan de Sportlaan 46 te Bree.
Foto: McDonald's Bree

Bekijk alle artikels uit Kinrooi