vrijdag 18 juni 2021

Kinrooi: Dieven gevat in jachthaven van Kinrooi (28 oktober 2020)

Maandagochtend zijn twee Nederlanders gearresteerd in de jachthaven van Kinrooi. Ze worden verdacht van meerdere diefstallen die sinds augustus gepleegd zijn in de jachthaven. Beide verdachten zijn aangehouden door de onderzoeksrechter.

Politie CARMA heeft maandagnacht rond 4 uur twee Nederlandse mannen van 20 en 41 jaar op heterdaad betrapt terwijl ze probeerden in te breken in een auto in de Maasstraat. In de koffer van hun auto vond de politie o.a. een buitenboordmotor van een boot, een step en een gereedschapskoffer. In de omgeving van de auto werd een hogedrukreiniger gevonden die eerder in de haven werd gestolen. De verdachten zijn ter plaatse gearresteerd en voor verhoor overgebracht naar het politiecommissariaat. Hun auto werd getakeld.

De politie onderzoekt of de mannen in aanmerking komen voor een reeks diefstallen die plaatsvonden in de jachthaven in de periode tussen augustus en oktober van dit jaar.

Dinsdag zijn beide mannen voor de onderzoeksrechter verschenen en die besloot hen aan te houden. Politie CARMA voert verder onderzoek.


Bekijk alle artikels uit Kinrooi