Limburg - Nieuws - Regio - Lokaal - Vakantie - Uittips - Stuur je bericht met foto: info@limburgnieuws.be

zaterdag 4 februari 2023

Houthalen-Helchteren: Frituur in As en tankstation in Houthalen overvallen (4 november 2022)

In As en in Houthalen-Helchteren zijn afgelopen avond en nacht een frituur en een tankstation overvallen. De overvallers maakten telkens geld uit de kassa buit. Niemand raakte gewond. Er is vermoedelijk geen verband tussen beide overvallen.

Donderdagavond rond 20.50 uur werd een frituur aan de Bevrijdingslaan overvallen. Een gemaskerde man bedreigde de uitbater en een medewerker met een mes en eiste het geld uit de kassa. De uitbater overhandigde het geld, waarna de verdachte vluchtte in de nabijgelegen wijk.

Vrijdagnacht omstreeks 3.40 uur werd een medewerkster van een tankstation aan de Grote Baan in Houthalen-Helchteren onder bedreiging van een wapen gedwongen de deuren van het tankstation te openen. "Drie gemaskerde verdachten betraden de winkel. De medewerkster werd gedwongen om de kassa te openen waarop de daders het geld namen."

Politie CARMA kwam in beide gevallen snel ter plaatse en kamde de buurt uit, maar de verdachten werden meer niet aangetroffen. Het onderzoek naar beide diefstallen is lopende.


Bekijk alle artikels uit Houthalen-Helchteren