Limburg - Nieuws - Regio - Lokaal - Vakantie - Uittips - Stuur je bericht met foto: info@limburgnieuws.be

vrijdag 3 februari 2023

Houthalen-Helchteren: Opvangcentra Houthalen-Helchteren, Lanaken en Heusden-Zolder zetten deuren open op 15 mei (11 mei 2022)

De opvangcentra in Houthalen-Helchteren, Lanaken en Heusden-Zolder organiseren tijdens de Dag van de Zorg op zondag 15 mei een opendeurdag. De opendeurdag dient in eerste instantie om de buurtbewoners kennis te laten maken met de werking, de bewoners en het personeel van de drie opvangcentra.

En de medewerkers van de centra in Houthalen-Helchteren en Lanaken willen tijdens de opendeurdag ook een oproep lanceren: ze zijn op zoek naar zes nieuwe collega's. In Houthalen-Helchteren – het grootste opvangcentrum van Rode Kruis-Vlaanderen – gaat het om een centrummanager, een adjunct-centrummanager en een begeleider. In Lanaken, gelegen middenin Nationaal Park Hoge Kempen, zoeken ze drie begeleiders. Iedereen die interesse heeft in de jobs, is welkom om zondag. Het opvangcentrum van Heusden-Zolder is op zoek naar enkele vrijwilligers voor het begeleiden van een aantal activiteiten.

LOCATIES
Kazernelaan 125 - 3530 Houthalen-Helchteren
https://www.dagvandezorg.be/organisatie/rode-kruisopvangcentrum-houthalen-helchteren/

Molenbergstraat 101 - 3620 Lanaken
https://www.dagvandezorg.be/organisatie/rode-kruisopvangcentrum-lanaken/

Kapelstraat 73 (bus 2) - 3550 Heusden-Zolder
https://www.dagvandezorg.be/organisatie/rode-kruisopvangcentrum-heusden-zolder/

Bekijk alle artikels uit Houthalen-Helchteren