Limburg - Nieuws - Regio - Lokaal - Vakantie - Uittips - Stuur je bericht met foto: info@limburgnieuws.be

dinsdag 27 september 2022

Hoeselt: Vos Car Electronics uit Hoeselt levert onderdelen voor Hyundai Belux direct aan de verdelers (31 mei 2022)

Het Hoeseltse bedrijf Vos Car Electronics versterkt de samenwerking met Astara Western Europe, de overkoepelende groep achter Hyundai Belux.

Vos Car Electronics neemt al ruim 15 jaar de levering van geselecteerde accessoires voor Hyundai Belux op zich. "Nu wordt die selectie uitgebreid en worden we de officiƫle toeleverancier van elektronische accessoires voor het volledige Hyundai-dealernetwerk. Iedere Hyundai-verdeler kan vanaf nu elk elektronisch accessoire bestellen rechtstreeks via de online webshop van Vos Car Electronics", zegt Steven Claus, General Manager bij Vos Car Electronics.

Voorheen konden Hyundai-dealers hun producten bestellen via de webshop van Vos Car Electronics, waarna de goederen 's nachts via het centrale magazijn van Astara Western Europe aan hen geleverd werden. Vandaag slaan beide bedrijven de handen in elkaar om die supply chain in te korten en het de klant nog gemakkelijker te maken. "Het is een win-win voor iedereen", zegt Patrick Bauwens, Head of P&A Hyundai Belux. "Wij vertrouwen de leveringsactiviteiten volledig toe aan onze partner Vos Car Electronics, waardoor we onszelf veel tijd besparen, de toeleveringsketen verduurzamen en de klant nog vlotter kunnen bedienen."

Naast elektronische accessoires voor Hyundai, levert Vos Car Electronics ook elektronische accessoires voor andere merken. "Van parkeersensoren tot achteruitrijcamera's en van zetelverwarming tot kofferklepopeners", legt Steven Claus uit. "We zijn dan ook erg blij met het vertrouwen van Hyundai Belux om ons tot directe toeleverancier te benoemen voor hun dealernetwerk in Belgiƫ en Luxemburg. Door de samenwerking met Hyundai Belux hopen we in de toekomst op een verdere uitbreiding van dit partnership naar de andere merken van Astara Western Europe: SsangYong, Maxus, Suzuki, Isuzu en MG."Patrick Bauwens, Head of P&A Hyundai Belux (links) en Steven Claus, General Manager bij Vos Car Electronics
Foto: Communicatie Vos Car Electronics / http://www.limburgnieuws.be

Bekijk alle artikels uit Hoeselt