zaterdag 15 juni 2024

Hoeselt: 20 vragen! Nathalie Frérotte: 'Ik sta te popelen om te helpen' (17 januari 2017)

Nathalie Frérotte uit Hoeselt geeft regelmatig advies aan de lezers van Limburgnieuws.be. Nathalie heeft een praktijk in Hoeselt, genaamd Eigen Kracht & Coach. Vanuit haar positieve ingesteldheid probeert ze kinderen en volwassenen te inspireren, motiveren en te begeleiden. Deze week krijgt Nathalie 20 vragen voor de neus.

Nathalie Frérotte
Hoeselt
Loopbaancoach/trainer


"Ik ben een gepassioneerd coach/trainer, inzake loopbaanbegeleiding, hooggevoeligheid (HSP), bewustwording en communicatie. Mijn praktijk Eigen Kracht en Coach is in Hoeselt gelegen. Mijn passie en gedrevenheid stimuleren mij om het beste bij iemand naar boven te halen. Persoonlijke groei vind ik o zo belangrijk. De eeuwige student uithangen, helaas zonder kotleven…En het houdt een mens jong natuurlijk."Wat maakt Limburg zo uniek?

"Mijn hart zegt meteen Limburgs Haspengouw: pittoreske dorpjes met vruchtbare grond, prachtige vierkanthoeves, rijke fruitteelt, mooie dialecten … Je waant je als God in Frankrijk."Het mooiste plekje in Limburg?

"Bilzen en Borgloon. Moeilijk om echt een keuze te maken. Prachtig stadhuis, rijkelijke bloesems, mooie kern met gezellige terrasjes."Van welke Limburgers ben je fan?

"Acteur Matteo Simoni en doelman Thibaut Courtois."


Hoe loopt je carrière?

"Helemaal naar wens. Als loopbaancoach vind ik het bijzonder om de unieke talenten van mensen boven water te krijgen. Wanneer je je talenten kan inzetten met volle goesting, dan ontstaat passie. En uit deze passie vloeit energie voort. Wanneer je je angsten leert overwinnen en volop met een brede lach naar de zin van het leven kan kijken, dan sta je in je eigen kracht. Ik ben er zeker van dat er in ieder van ons een welbepaalde kracht zit om door het leven te gaan. Soms is deze kracht verloren gegaan, omdat we angstig zijn, negatieve gedachten hebben, het vertrouwen in onszelf verloren zijn,… Op dat ogenblik sta ik te popelen om te helpen en aan het werk te gaan. Opnieuw ontdekken wie je bent, wat je wil en je leven in eigen handen nemen… je passie herontdekken. Heerlijk om aan die zoektocht te beginnen."


Meteen een flinke boterham levenswijsheid als start van een nieuwe week met 20 vragen. In deel 2 kom je te weten wat Nathalie zou doen met 2.500 euro en ze heeft het over een mooie zwarte jas.
Limburgnieuws.be laat Limburgers aan het woord over werk, vakantie, het leven, vrije tijd, ambitie,... 20 vragen!Bekijk alle artikels uit Hoeselt