Limburg - Nieuws - Regio - Lokaal - Vakantie - Uittips - Stuur je bericht met foto: info@limburgnieuws.be

vrijdag 19 augustus 2022

Heusden-Zolder: Jumbo opent winkel in Heusden-Zolder (14 juli 2021)

Jumbo opende vandaag rond 9 uur de deuren van haar vijfde winkel in Limburg en inmiddels de elfde in België. De nieuwste Jumbo ligt aan de Koolmijnlaan 28/1 in Heusden-Zolder.

De gloednieuwe winkel, met een ondergrondse parkeergarage met 150 parkeerplaatsen, heeft een totaaloppervlakte van bijna 1.900 vierkante meter waarop het gevarieerde aanbod op een aantrekkelijke manier wordt gepresenteerd. De nieuwe winkel zorgt voor ruim 70 jobs voor mensen uit de regio.


"De winkel is prachtig geworden", zegt filiaalmanager Hub Arends. "Onze klanten kunnen niet alleen op een uitgebreid gamma aan verse en smaakvolle producten rekenen, ze vinden die ook in een aangename omgeving. Bij het winkelen worden ze begeleid door een enthousiast en behulpzaam team. En niet te vergeten, ons volledige assortiment is bijzonder scherp geprijsd."

"Ik ben ontzettend trots dat we vandaag onze winkel in Heusden-Zolder openen en nu dus nog meer Limburgers van onze unieke Jumbo formule kunnen genieten en fan maken van ons merk", zegt Peter Isaac, managing director van Jumbo België. "We hebben hier opnieuw een mooie locatie en een fantastisch team, dat klaar staat om klanten wegwijs te maken door onze verschillende assortimenten."

Jumbo heeft de teller zo op elf winkels in vier Belgische provincies staan, en werkt verder om haar netwerk nog te verbreden. "We hebben nog een aantal leuke nieuwe winkels die later dit jaar het voorbeeld van Jumbo Heusden-Zolder gaan volgen, waardoor steeds meer klanten deel gaan uitmaken van de Jumbo familie."Foto: umbo België opent vijfde winkel in Limburg - Jumbo

Bekijk alle artikels uit Heusden-Zolder