Limburg - Nieuws - Regio - Lokaal - Vakantie - Uittips - Stuur je bericht met foto: info@limburgnieuws.be

woensdag 17 augustus 2022

Heusden-Zolder: De Voorzorg opent gloednieuw kantoor in Heusden (12 januari 2021)

Terwijl heel wat diensten van andere mutualiteiten wegtrekken uit het straatbeeld van de kleinere gemeenten, investeert De Voorzorg naast het digitale luik ook nog steeds in een lokale aanpak. "Als ziekenfonds willen we dicht bij onze leden staan. Online én offline", klinkt het bij De Voorzorg.

Op 23 december opende De Voorzorg Limburg een gloednieuw kantoor in Heusden. "Ons uitgebreide kantorennetwerk wordt daarmee nog een stukje groter. Onze bedoeling is om onze leden bij te staan op elk
moment van hun leven. Online doen we dat steeds meer, onder andere via laagdrempelige chatfuncties en bereikbaarheid via social media, maar ook in de eigen gemeente moet iedereen bij ons terecht kunnen. Nu en in de toekomst," stelt Tony Coonen.

"Met dit nieuwe kantoor verzekeren we alvast dat de Heusdenaren geen langere verplaatsing meer moeten maken wanneer ze advies of documenten zoals reisattesten en rode klevers nodig hebben van hun mutualiteit.In Zolder, Houthalen, Paal, Koersel en Beringen zijn bijvoorbeeld ook kantoren van De Voorzorg aanwezig, maar dit nieuwe kantoor bevindt zich voor veel inwoners van Heusden binnen fiets- of wandelafstand, en dat is toch nog een extra gemak voor onze leden."

"Sinds dit jaar werken we, gezien de uitzonderlijke omstandigheden, vooral op afspraak. Ook in onze nieuwe vestiging te Heusden zullen leden telefonisch of online een afspraak met onze medewerkers kunnen maken. Zo kunnen we nog persoonlijker te werk gaan, met een betere dossierkennis en voorbereiding als positief gevolg."

Wie liever niet ter plaatse langskomt, kan tegenwoordig ook videobellen met de loketmedewerkers. Chatten of mailen kan eveneens, bovenop het klassiekere telefonische contact.


Bekijk alle artikels uit Heusden-Zolder