Limburg - Nieuws - Regio - Lokaal - Vakantie - Uittips - Stuur je bericht met foto: info@limburgnieuws.be

zaterdag 13 augustus 2022

Heers: Eric Dupain nieuwe voorzitter UNIZO Heers (10 oktober 2018)

Eric Dupain wordt de nieuwe voorzitter van UNIZO Heers. Op 1 januari 2019 treedt de 50-jarige zaakvoerder van communicatiebedrijf De Broodplank in de voetsporen van Paul Boelen die de afgelopen 9 jaar voorzitter was van de ondernemersvereniging in Heers. De nieuwe voorzitter wil met zijn enthousiasme de ondernemers uit Heers prikkelen, inspireren en samenbrengen.

"Mensen bij elkaar brengen, hen verbinden en hen laten samenwerken, met de nadruk op kernversterking is mijn missie", zegt Eric Dupain. "De komende weken en maanden wil ik veel gesprekken voeren met ondernemers en met oud-leden om hen begin volgend jaar tijdens een UNIZO Happening samen te brengen. Zonder verplichtingen. Samen met UNIZO Limburg wil ik hen aantonen dat we hen beter en sterker kunnen maken."

Het bestuur van UNIZO Heers is het aanspreekpunt voor de ondernemers uit de gemeente. UNIZO-leden kunnen met al hun ondernemersvragen terecht bij een van de UNIZO-bestuurders. "Waar nodig, brengen wij de ondernemers in contact met de juiste UNIZO-medewerkers", zegt Eric Dupain.


Bekijk alle artikels uit Heers