Stuur je tekst met foto: info@limburgnieuws.be

maandag 4 december 2023

Hechtel-Eksel: Inge Peeters kandidaat bij HE Lijst Burgemeester (15 september 2023)

HE Lijst Burgemeester pakt uit met de eerste nieuwe kandidaat voor de komende gemeenteraadsverkiezingen. Inge Peeters doet haar intrede in de lokale politiek. Inge Peeters, dochter van de voormalige Vooruit-OCMW-voorzitter Jaak Peeters, heeft diepe wortels in het sociale weefsel van Hechtel-Eksel.

Burgemeester Jan Dalemans: "Inge was altijd al sterk sociaal geëngageerd en deze eigenschap heeft ze duidelijk geërfd van haar papa en bomma. Inge's bomma, Mathilleke Van Houdt, was een actieve kracht bij de KVLV en Ziekenzorg. Haar papa Jaak Peeters was één van de oprichters en bezielers van CV De Zandkrabberkes. Deze sociale betrokkenheid zit ook helemaal in Inge haar genen. Inge is een sterke nieuwe kracht op onze lijst."

Inge Peeters stapt in de politieke arena met een opmerkelijk doel: "Politiek heeft geen kleur, het gaat erom dicht bij de mensen te zijn." Ze is vastbesloten om het buurtleven te versterken, mensen samen te brengen, de lokale economie te ondersteunen en erfgoed te koesteren. Zelfs de gemeentelijke financiën schrikken haar niet af dank zij haar huidige job als office assistant bij boekhoudkantoor ABF bv in Heppen.

Inge Peeters heeft bewust gekozen voor HE Lijst Burgemeester: "Mijn ouders hebben me altijd geleerd dat ik moet staan voor waar ik in geloof en dat is precies wat ik ga doen. Ik ben recht voor de raap en wil echt het verschil maken in onze gemeente. Daarom kies ik heel bewust om het team van HE Lijst Burgemeester te versterken bij de gemeenteraadsverkiezingen volgend jaar."

Buiten de politiek is Inge de vrouw van Bjorn Stippelmans, mama van Menno en de trouwste handbalsupporter van haar petekind Maud Pulgré.

"Met Inge Peeters als nieuwe kandidaat heeft HE Lijst Burgemeester een frisse wind en een sterke stem toegevoegd aan ons team", besluit Theo Szuflak, voorzitter HE Lijst Burgemeester.


Inge Peeters kandidaat bij HE Lijst Burgemeester

Bekijk alle artikels uit Hechtel-Eksel