woensdag 27 oktober 2021

Hechtel-Eksel: Lokaal bestuur zoekt uitbater voor horecazaak De Schans (10 september 2021)

Het lokaal bestuur is volop bezig met de renovatie van gemeenschapscentrum De Schans. Het bestuur is ook op zoek naar een concessiehouder die de uitbating van de horecazaak op zich wil nemen. Geïnteresseerden kunnen zich met een concreet voorstel kandidaat stellen tot en met 24 oktober 2021.

Het lokaal bestuur van Hechtel-Eksel geeft de uitbating van de horecazaak in gemeenschapscentrum De Schans in concessie. Er wordt hiervoor een verbruiksruimte met een toog, privéruimte, koelcel, keuken en terras ter beschikking gesteld.

“Rekening houdend met de ambities van ons lokaal bestuur, moet de inrichting van de horecazaak in lijn liggen met die van het gemeenschapscentrum. De concessiehouder moet ervoor zorgen dat het in de horecazaak aangenaam vertoeven is, een gezellige omgeving creëren waar mensen elkaar kunnen ontmoeten bij een lekker hapje en drankje", legt schepen van cultuur Kelly Leenaerts uit.

“De concessie voor de horecazaak in De Schans start op 1 januari 2022, de effectieve opening van de horecazaak zal plaatsvinden uiterlijk op 1 maart 2022. De concessie zal 9 jaar lopen, tot 31 december 2030. De concessievoorwaarden worden gedetailleerd uiteengezet in het ontwerp van de concessieovereenkomst. Deze kan samen met de leidraad worden afgehaald in het Vrijetijdsloket", vult burgemeester Jan Dalemans aan.

Geïnteresseerden zijn verplicht een plaatsbezoek te doen, uiterlijk op 15 oktober 2021. Dit bezoek kan worden aangevraagd via de cultuurdienst / 011 89 11 83. Vervolgens kunnen kandidaat-concessiehouders tot en met 24 oktober 2021 een voorstel indienen tot het bekomen van de concessie. Hierna krijgen geschikte kandidaten nog de kans om hun voorstel te verbeteren. De overeenkomst wordt op 6 december 2021 gegund aan de kandidaat waarvan het voorstel het best aan de vereisten voldoet.Lokaal bestuur zoekt concessiehouder voor uitbating horecazaak in De Schans
Communicatie Hechtel-Eksel

Bekijk alle artikels uit Hechtel-Eksel