donderdag 4 maart 2021

Hechtel-Eksel: Goldfox Boslandsoundtrack steekt hart onder de riem (13 november 2020)

Op zaterdagavond 14 november kunnen geïnteresseerden op verschillende sociale mediakanalen terecht voor een bijzondere samenwerking. Kristof Claes, de bekende Belgische muziekgoeroe en diskjockey, zendt die dag in samenwerking met Bosland een soundtrack uit, geïnspireerd door de Boslandse natuur. Ingeblikt in een prachtige herfstsetting in het Pijnven in Hechtel-Eksel.

Het resultaat is om vingers en duimen mee af te likken, zowel muzikaal als visueel. Een plezier voor je zintuigen.

Je hoort Belgische, Limburgse en artiesten uit de Boslandgemeenten. Sommige nummers werden exclusief opgenomen voor deze soundtrack. De openingstrack is een lockdown theme van de Genkse artiest Far Out Radio Systems, opgenomen en uitgebracht in april tijdens de eerste lockdown. In de set zitten ook nummers van jonge wolven uit elke Boslandgemeente. Zo hoor je bijvoorbeeld Bolt Ruin, Audri en Six Hands uit Hechtel-Eksel, Universe uit Pelt en Forest Mountain uit Lommel.

Het Pijnven in Hechtel-Eksel vormt het decor. Dit 2000 ha grote bosgebied ligt in het hart van Bosland. In de soundtrack video kan je onder andere de uitgestrekte bossen, het beplantingsexperiment Forbio, de fietsattractie Fietsen door de Bomen en de vergaderlocatie The Treehouse herkennen.

INFO
Geïnteresseerden stemmen zaterdag 14 november om 19 uur af op de Facebookpagina's van Goldfox / Bosland en genieten van de soundtrack vanuit hun luie zetel.


Bekijk alle artikels uit Hechtel-Eksel