Stuur je tekst met foto: info@limburgnieuws.be

zaterdag 9 december 2023

Hasselt: Fashionretailer opent deuren in het centrum van Hasselt (1 oktober 2023)

C&A is feestelijk geopend in de Demerstraat te Hasselt. Op exact dezelfde locatie als 18 maanden geleden, maar in een volledig nieuwe jas verwelkomt de retailer zowel trouwe als nieuwe klanten om kennis te maken met zijn gemoderniseerde winkelconcept. De retailer keert terug naar het centrum van Hasselt met een duidelijke langetermijnvisie voor ogen.

Stefanie Schneider: "We zijn ontzettend blij dat we opnieuw aanwezig zijn in het centrum Hasselt. Afgelopen weken is er hard gewerkt en ik wil daarom ook heel graag onze teams bedanken voor hun inzet. Het is met de nodige trots dat we de deuren van deze winkel openen en ik ben heel benieuwd naar de eerste reacties van onze klanten."

"Winkels blijven belangrijk: De investering in onze winkels onderstreept dat C&A het belangrijk vindt om zich nu en in de toekomst te blijven profileren als fashionretailer. Door onze duurzamere collecties, gemotiveerde serviceteams en digitale elementen zoals de self-scans samen te brengen, creëren we een totaalomgeving waar klanten zich geïnspireerd voelen en waar het fijn is om te shoppen."


Foto: C&A Hasselt, Demerstraat 11/15

Bekijk alle artikels uit Hasselt