Stuur je tekst met foto: info@limburgnieuws.be

maandag 4 december 2023

Hasselt: Paesmans opent Limburgse vestiging voor elektrische wagens BYD (14 september 2023)

Paesmans Autogroep start met de verkoop van BYD (Build Your Dreams). De autobouwer koos voor Hasselt en de expertise van groep Paesmans voor een sterke partner in Limburg.

Het merk zal zijn intrek nemen vlak naast de grote ring aan de Gouverneur Roppesingel 8. De grote toonzaal zal plaats bieden voor de huidige modellen, maar ook voor de nieuwe modellen. "Daarnaast heeft deze locatie ook voldoende oplaadpunten, wat toch zeker een must is voor een merk dat enkel elektrische wagens verkoopt in Europa", zegt zaakvoerder Wilfried Paesmans.

"BYD is producent en leverancier van batterijen voor elektrische wagens. Dit zorgt voor een kwalitatief hoogstaand eindproduct omdat ze de hele productieketen in eigen handen hebben."

"Dat BYD voor Hasselt kiest is zeker en vast een mooie erkenning. Dankzij onze uitgebreide kennis in de sector en toegewijde mensen met kennis van elektrische wagens, kunnen we samen bouwen aan de toekomst van het merk in Belgiƫ en Europa.""De switch naar elektrische wagens is ook bij ons ingezet en zal zeker niet stoppen. Door te kiezen voor BYD verzekeren we ons van een sterke speler in deze automarkt", zegt Wilfried Paesmans.

Bekijk alle artikels uit Hasselt