Stuur je bericht met foto: info@limburgnieuws.be

woensdag 22 maart 2023

Hasselt: Koopzondag in Hasselt krijgt extra kleur met optredens van Gustaph (17 maart 2023)

Hasselt zorgt voor extra beleving op koopzondag 2 april. Zo zal Gustaph, de Belgische inzending voor het Eurovisiesongfestival, die dag 2 optredens geven in de Hasseltse binnenstad. Deze staan gepland om 14u en 16u op het Molenpoort. Tussen de optredens door is er de mogelijkheid voor een Meet & Greet op Quartier Bleu.

Schepen Rik Dehollogne: "We zijn blij dat we de Belgische inzending voor het Eurovisiesongfestival konden strikken voor een optreden in onze mooie stad. Gustaph is ook docent aan PXL-Music, wat hem linkt aan onze stad. Hij zal zeker en vast voor extra kleur en ambiance zorgen op deze koopzondag."

"Sinds vorige maand zijn we ook gestart met de lunchdeal. Met deze nieuwe actie willen we de horeca meer en beter betrekken bij de koopzondagen, en de bezoeker nog meer laten genieten van alles wat onze stad te bieden heeft. Zo kunnen ze voor een bedrag van 25 euro de koopzondag culinair starten met een tweegangenlunch in één van de deelnemende zaken, die van maand tot maand zullen verschillen. Op 2 april kan je genieten van de lunchdeal bij Juan Luis, 't Borrelhuis, Olé Olé en De Witte."

Naast het optreden van Gustaph en de lunchdeal is er ook nog straatanimatie en kindergrime voorzien en kan je genieten van dansoptredens op het Molenpoortplein.


Bekijk alle artikels uit Hasselt