Limburg - Nieuws - Regio - Lokaal - Vakantie - Uittips - Stuur je bericht met foto: info@limburgnieuws.be

zaterdag 13 augustus 2022

Hasselt: Politie opent nieuw kantoor op de PXL-campus in Hasselt (25 mei 2022)

Sinds september 2013 is de politie LRH fysiek aanwezig op de PXL-campus in Hasselt. Op regelmatige tijdstippen kunnen studenten terecht bij studenteninspecteur Elfi Nijssen of één van haar collega’s. Vanaf vandaag krijgt de politiezone een gloednieuw kantoor in PXL-Congress op de Elfde-Liniestraat in Hasselt.

"Alle studenten kunnen hier terecht voor politionele zaken, zoals het melden van een diefstal of het vragen van advies over de organisatie van een fuif", zegt Philip Pirard, korpschef van de politie LRH. "Daarnaast kunnen ze er ook problemen melden of zaken aankaarten die ze als gevaarlijk of storend ervaren in de omgeving van de campus. Maar ook voor een gewone babbel zijn ze van harte welkom."

De studenten van de opleiding communicatiemanagement hebben in groepjes voor deze nieuwe locatie een concept uitgewerkt waarbij ze hun verschillende ideeën hebben voorgesteld aan de politie en de PXL. Van logo, raamstickers tot een passende quote voor het interieur.

Het project kreeg de naam Politie-XL mee. Een leuke samentrekking tussen politie en PXL, maar het geeft vooral de verhoogde aanwezigheid en bereikbaarheid van de politie op de campus weer.


Politie LRH krijgt nieuwe stek op Hogeschool PXL
Foto: Communicatie LRH

Bekijk alle artikels uit Hasselt