Limburg - Nieuws - Regio - Lokaal - Vakantie - Uittips - Stuur je bericht met foto: info@limburgnieuws.be

zaterdag 13 augustus 2022

Hasselt: Beste studentenonderneming van Vlaanderen: Meegroeiende bh van UHasselt-studenten (17 mei 2022)

Een bh gemaakt uit gerecycleerd polyester die tot 3 maten kan meegroeien zodat duurzaamheid en comfort hand in hand gaan. Met dat innovatieve product winnen UHasselt-studenten handelswetenschappen de prijs voor beste Small Business Project van VLAJO.

De start-up Arkaï van de UHasselt-studenten is actief binnen de lingerie-sector. Het bedrijf maakt een nieuwe soort bh die tot 3 maten meegroeit met je lichaam van cup A tot cup C. Hiermee willen de studenten een alternatief bieden voor de fast-fashion industrie.

Na Izi-fit, Shampop, en Spencivino de afgelopen jaren gaat de prijs van beste studentenonderneming van het jaar voor een vierde keer naar UHasselt. Een unicum. En naast Arkaï waren er met Faccet (spel voor jongeren om mentaal welzijn bespreekbaar te maken) en Coveritcup (oplossing tegen spiking op evenementen) nog 2 UHasselt-finalisten.

"We zijn ontzettend trots op onze studenten achter Arkaï", zegt Marc Beenders, corporate community manager van LRM en gastdocent UHasselt, die binnen het opleidingsonderdeel Ondernemen de studenten van UHasselt begeleidt in het opstarten van hun onderneming. "Met een sterk product, een goed businessplan én de juiste soft skills overtuigen onze studenten jaar na jaar een professionele jury van ondernemers."Meegroeiende bh van UHasselt-studenten verkozen tot beste studentenonderneming van Vlaanderen
Foto: Persbericht / Communicatie UHasselt / Arkaï

INFO
https://www.arkai.be/

Bekijk alle artikels uit Hasselt