Limburg - Nieuws - Regio - Lokaal - Vakantie - Uittips

zaterdag 27 november 2021

Hasselt: 30 modellen schitteren in een heuse modeshow in ZEB For Stars Hasselt (5 november 2021)

In de winkel van ZEB For Stars in Hasselt kon vrijdagnamiddag het jolijt niet op. Iedereen is welkom, dat is het motto bij ZEB For Stars. Daarom organiseerde de multibrand fashion store, in samenwerking met Downsyndroom Vlaanderen, een Down Styling Day. Op dit unieke fashion event stonden kinderen met het Syndroom van Down een dag helemaal in de spotlights. Letterlijk en figuurlijk, want aan het einde van hun verwendagje liepen de modellen een modeshow met alles erop en eraan.

"De kids hebben zich ongelooflijk goed geamuseerd, en ik ben blij dat ik deze mooie dag met hen mocht beleven", zegt James Cooke, host van de show en ambassadeur voor ZEB For Everyone, het retailproject waarmee ZEB recent de bronzen Mercuriusprijs van Comeos won.

30 kinderen en tieners werden van 13 uur tot 16 uur in de watten gelegd: van hair en make-up, tot stijladvies en catwalkles.


James Cooke: "Ik ben echt trots op wat we hier vandaag met ZEB For Stars en mijn stylist Sven Verstraeten gedaan hebben. Iedereen mag er zijn, iedereen is mooi."
Foto: ZEB for Stars

Bekijk alle artikels uit Hasselt