woensdag 20 januari 2021

Hasselt: Sit en Sleep investeert in nieuwe winkel (15 september 2020)

Langs de Genkersteenweg zijn de werken gestart aan de nieuwbouw van Sit & Sleep. Het bedrijf had nood aan een ruimer en moderner winkelpand. Vlak na het bouwverlof begonnen de afbraakwerken van het huidige pand en in het voorjaar van 2021 staat de oplevering gepland. De bouwplannen gaf Sit & Sleep in handen van bouwbedrijf Mathieu Gijbels uit Opglabbeek.

Sit & Sleep heeft winkels in Hasselt, Leuven en Antwerpen. In al deze winkels verkopen ze een ruim gamma aan producten die een gezonde zit- en slaaphouding bevorderen, zo bevat iedere winkel een slaapafdeling, bureau-afdeling en een afdeling voor relaxzetels. Telkens met aangepast advies van kinesisten en ergonomen.

De winkel in Hasselt was erg verouderd, daarom besloot Stijn Lespoix, zaakvoerder bij Sit & Sleep Hasselt, om het pand te slopen en er een volledig nieuwe winkel te bouwen.

"Er komt een grotere winkel van 1.500m². Het volledige Sit & Sleep team van Hasselt kijkt er naar uit om vanaf 2021 onze klanten verder te kunnen helpen in de nieuwe winkel", zegt Stijn Lespoix.

Om klanten tijdens de werken verder te helpen, opende Sit & Sleep een pop-up store in Genk, zo'n 3 minuten verder dan de huidige site.


Bekijk alle artikels uit Hasselt