Limburg - Nieuws - Regio - Lokaal - Vakantie - Uittips

dinsdag 18 januari 2022

Hasselt: Twee personen opgepakt (27 juli 2017)

Eind vorige week trokken politiemensen van de politie Limburg Regio Hoofdstad de straat op voor een politieactie in het kader van het VoltHa-plan en een actie in Ter Hilst. Ze werden bijgestaan door de brandweer. Tijdens een controle in Ter Hilst trof de politie Limburg Regio Hoofdstad één niet-verzekerd voertuig aan. Dit voertuig werd getakeld.

In de stationsomgeving en in het stadscentrum van Hasselt werden opnieuw handels- en horecazaken, personen en voertuigen in de omgeving gecontroleerd.

Tijdens een controle van een voertuig in de stationsomgeving werd een persoon aangetroffen die illegaal in ons land verbleef. In dit voertuig werden ook verschillende gestolen goederen aangetroffen en een som vals geld. Op basis van verder onderzoek voerde de politie Limburg Regio Hoofdstad een huiszoeking uit in Ter Hilst (Hasselt). Tijdens deze huiszoeking werden nog gestolen voorwerpen gevonden. Een 46-jarige man uit Hasselt en een 37-jarige man uit Aalst werden opgepakt voor deze feiten. De twee verdachten werden voorgeleid bij de onderzoeksrechter in Hasselt en aangehouden.

Bekijk alle artikels uit Hasselt