zondag 1 augustus 2021

Hamont-Achel: Bouwkavels aan de Wisselweg (23 oktober 2020)

Wil jij een eigen huis bouwen in Hamont-Achel, maar heb je nog geen geschikte bouwgrond gevonden? De stad stelt een nieuwe verkaveling beschikbaar aan de Wisselweg en ondersteunt hierbij al wie moeilijker zijn weg vindt op de woonmarkt. Inschrijven voor de aankoop van een van deze bouwkavels kan van 1 tot en met 30 november. Op 17 november is er een infoavond voorzien.

Concreet gaat het om bouwkavels gelegen aan de Wisselweg, gelegen in het binnengebied tussen de Rangeerweg, Watertorenstraat en Bevrijdingsstraat. In totaal zijn er 18 loten open bebouwing te koop. De perceelgrootte ligt ongeveer tussen 4a91 en 10a93 en hiervoor hanteert men democratische prijzen.

Op 17 november vindt er tussen 19.00 en 21.00 uur een infoavond in de Posthoorn plaats omtrent de verkoop van de stedelijke bouwkavels. Inschrijven hiervoor kan via het e-formulier op deze pagina: http://www.hamont-achel.be/wisselweg. Hier kan je ook het aanvraagformulier downloaden en vind je alle info over de beschikbare bouwkavels, de verkoopsvoorwaarden en het toewijzingsreglement.

Naast deze 18 loten aan de Wisselweg heeft Hamont-Achel nog 12 kavels ter beschikking in de Berkenstraat. Geïnteresseerd? Meer info vind je op http://www.hamont-achel.be/berkenstraat


Bekijk alle artikels uit Hamont-Achel