Stuur je artikel met foto: info@limburgnieuws.be

zondag 25 oktober 2020

Hamont-Achel: Fietsbieb Hamont-Achel zoekt kinderfietsen (15 juli 2020)

Bij de Fietsbieb kan je kinderfietsen tot twaalf jaar lenen aan een lage prijs. Zo moet je als ouder niet telkens een nieuw model kopen wanneer je kind uit zijn of haar fietsje is gegroeid. Om van start te kunnen gaan is de Fietsbieb in Hamont-Achel op zoek naar voldoende kinderfietsen. Wie er een tweewieler inlevert, krijgt een jaar gratis lidmaatschap.

Jonge kinderen groeien snel uit hun fiets. Om kosten op een nieuwe fiets te besparen, leen je via de Fietsbieb een tweedehandsfiets die tiptop in orde is en dit voor kinderen tot twaalf jaar. Heb je een groter exemplaar nodig? Dan kan je de fiets inruilen voor een andere uit de Fietsbieb. Lid worden kost je 20 euro per jaar.

Voor de opstart is de Fietsbieb nog op zoek naar goede fietsen. Wanneer je een fiets in goede staat aan de Fietsbieb schenkt, krijg je meteen een jaar gratis lidmaatschap voor jezelf of om aan iemand anders te schenken.

Heb je nog een kinderfiets op overschot? Breng je tweewieler dan gerust binnen tijdens de inzameldag van de Fietsbieb. Deze vindt plaats op zaterdag 22 augustus 2020 tussen 14 u en 16 u in het voormalige Ursulinenklooster. Je neemt hiervoor de ingang via de grote poort op de Wal, langs de bibliotheek (Wal 26, 3930 Hamont-Achel).

De Fietsbieb is een initiatief van beweging.net Limburg met steun van stad Hamont-Achel.Foto: Hamont-Achel

Bekijk alle artikels uit Hamont-Achel