Stuur je tekst met foto: info@limburgnieuws.be

zaterdag 9 december 2023

Ham: Vernieuwde Spar Kwaadmechelen opent de deuren op 20 mei (17 mei 2021)

Op donderdag 20 mei opent de vernieuwde Spar Colruyt Group-winkel in Kwaadmechelen. De buitengevel kreeg een grondige make-over en ook de aankleding is volledig vernieuwd. Bovendien is de winkel zelf 40 m² groter dan voorheen. Spar Kwaadmechelen legt de nadruk op klantvriendelijkheid en ambachtelijk bereide producten.

Sinds november 2013 zijn Seppe Claes, zijn ouders Hélène en Ronny en zijn zus Lien het gezicht van Spar Kerkhoven. Acht jaar later is de winkel uitgegroeid tot een vaste waarde in de buurt, onder meer dankzij de aandacht voor verse groenten en fruit en zelfgemaakte charcuterie en traiteur. Nu is het tijd om uit te breiden en een tweede winkel uit te baten in Kwaadmechelen, 13 kilometer verderop.

"Deze kans kon ik niet aan me laten voorbijgaan", zegt Seppe. "Ik zal in beide winkels actief zijn, onze vaste klanten in Kerkhoven hoeven me dus niet te missen."

De voorbije maanden is Spar Kwaadmechelen grondig gerenoveerd en kreeg het een frisse, moderne inrichting. De vroegere bureauruimte is naar de eerste verdieping verhuisd om 40 m² plaats te winnen en de winkelbeleving nog aangenamer te maken. "Daar bleef het niet bij, we hebben echt alles onder handen genomen. Moderne kassa’s, een nieuwe vloer, een ander plafond, een betere indeling, nieuwe koeleilanden en broodmeubels, zelfs de voorgevel is aangepakt. Ik ben vooral trots op onze ambachtelijke versafdeling, met steeds een beenhouwer en traiteur ter plaatse. Klanten zien graag hoe we onze verse producten bereiden en zo kunnen ze rechtstreeks vragen stellen."

De grootste troef van Spar Kwaadmechelen is ongetwijfeld de klantvriendelijkheid waarmee Seppe en het voltallige team hun klanten ontvangen. Het 12-koppige team ontvangt elke dag met de glimlach hun vaste klanten en vele nieuwe gezichten.

INFO
Spar Kwaadmechelen
Heidestraat 93, 3945 KwaadmechelenVernieuwde Spar Kwaadmechelen opent de deuren op 20 mei
Foto: Colruyt Group

Bekijk alle artikels uit Ham