Stuur je tekst met foto: info@limburgnieuws.be

maandag 15 juli 2024

Ham: Storebox: Verhuur van opslagruimtes in Limburg (30 augustus 2016)

Storebox is een onderneming gespecialiseerd in de verhuur van opslagruimtes in alle maten. Deze storage units kunnen voor kortere of langere periode gehuurd worden. De opslagboxen van Storebox zijn hoogkwalitatief, toegankelijk en zeer goed beveiligd. Met Storebox werd een groene site gecreëerd in de letterlijke en figuurlijke zin van het woord; naast de groene kleur dewelke Storebox typeert, focust de onderneming bij de uitoefening van haar activiteiten ook steeds op het ecologische aspect.

In combinatie met een uitmuntende klantenservice, streeft Stroebox naar de perfectie in de Self Storage sector.Troeven Storebox:
GOEDE LIGGING
7 km (10 minuten) van afrit 26 E313 (afrit Beringen), 4 km (5 minuten) van afrit 28 E314 (afrit Zolder), 400 meter van het knooppunt (rotonde) Graaf de Theuxlaan en Beringersteenweg (N72).

PARKING AAN DE DEUR
Droge inkomhal om te lossen en te laden.

24/7
De site is 7 dagen per week en 24 uur/ 24 uur toegankelijk.

EENVOUDIGE CONTRACTEN
De huurovereenkomst is maandelijks opzegbaar.

SERVICE
Aanwezigheid van een office bemand met behulpzame medewerkers. Customer service en klantentevredenheid als absolute prioriteit.

RUIM AANBOD
Toegankelijke (alle opslagruimtes liggen gelijkvloers) en aangename opslagruimtes gelegen op een ecologische site. De opslagruimtes zijn verwarmd en vochtvrij. De site is 100% beveiligd (camerabewaking, alarmsysteem,…).


INFO
Storebox
Melkerijstraat (einde)
3550 Heusden-Zolder
+32(0)11 52 04 89
www.storebox-opslag.be
Bekijk alle artikels uit Ham