Toenemende nood aan extra opvangvoorzieningen voor dak- en thuislozen

woensdag 22 mei 2024

Halen: Opening nieuwe McDonald's Halen (14 december 2022)

Donderdag McDonald's een nieuw restaurant aan de Staatsbaan in Halen. Franchisenemer David Cleynhens en zijn team staan klaar om de klanten te ontvangen. Binnen zijn er 121 zitplaatsen, op het grote overdekte en verwarmd terras zijn er 70 plaatsen. Naast de traditionele speelruimte is er ook een interactieve speeltafel in de lobby.

Het restaurant beschikt over 4 dubbelzijdige bestelkiosken waarop klanten hun bestelling kunnen doorgeven. Vervolgens kunnen ze aan tafel plaatsnemen terwijl hun bestelling bereid wordt en worden ze nadien aan tafel bediend door de medewerkers. Komen ze liever hun bestelling Halen? Zowel in het restaurant als via de dubbele drive kunnen klanten altijd terecht voor afhaalmaaltijden.

David Cleynhens maakt al 30 jaar deel uit van de McDonald's familie en baat reeds andere restaurants uit, onder andere in Maasmechelen, Sint-Truiden en Kampenhout. "Een nieuwe vestiging, dat betekent bovenal extra werkgelegenheid voor de regio. Voor de opening van dit restaurant betekent dat niet minder dan 80 diverse profielen," zegt David Cleynhens.

Ook burgemeester Erik Van Roelen verheugt zich op de nieuwe vestiging in zijn gemeente en de opportuniteiten die deze met zich meebrengt. "McDonald's Halen is een schitterende aanvulling op ons lokaal aanbod. De snelheid en degelijkheid waarmee dit restaurant werd gebouwd en de teams zijn klaargestoomd geeft ons veel vertrouwen in het succes van deze zaak. We zijn dan ook heel blij met de komst van dit nieuwe restaurant, zeker ook op vlak van tewerkstelling."

Klanten zijn welkom van zondag tot donderdag tussen 10.30 uur en middernacht en op vrijdag en zaterdag van 10.30 uur tot 1 uur.
Staatsbaan 117, 3545 Halen.


Opening nieuw McDonaldÂ’s restaurant
Foto: McDonald's Belgium

Bekijk alle artikels uit Halen