Limburg - Nieuws - Regio - Lokaal - Vakantie - Uittips - Stuur je bericht met foto: info@limburgnieuws.be

donderdag 1 december 2022

Halen: Overleden vrouw aangetroffen in Halen (14 april 2020)

De politie Limburg Regio Hoofdstad trof zaterdagavond een levenloos lichaam van een 49-jarige vrouw aan in een woning in de Breedvenstraat te Halen. Omstreeks 20 uur kreeg de politie Limburg Regio Hoofdstad een oproep dat er in een woning in Halen een vrouw overleden zou zijn. De vrouw werd aangetroffen door de hulpdiensten. Het gaat om een ongewoon overlijden.

Onderzoek zal meer duidelijkheid brengen over de precieze doodsoorzaak. De politie Limburg Regio Hoofdstad voert het verdere onderzoek, samen met het labo voor technische en wetenschappelijke politie van de FGP Limburg, onder leiding van de onderzoeksrechter te Hasselt. Hierbij wordt maximaal ingezet op digitale technologie (sporenbewust onderzoek via virtualisatie van de plaats delict).

De verdachte, een 56-jarige man uit Halen, werd ondertussen voorgeleid bij de onderzoeksrechter in Hasselt. Deze besliste om de man aan te houden.
Het parket Limburg benadrukt dat iedereen die geweld meemaakt of getuige is van geweld, steeds contact kan opnemen met de politie of met het oproepnummer 1712 (Vlaamse hulplijn voor geweld) of via de website https://1712.be/


Bekijk alle artikels uit Halen